DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

VÝBOROVÁ SCHŮZE 12.10.2019

Vítejte na stránce osvychodoceska.websnadno.cz v sekci VÝBOROVÁ SCHŮZE 12.10.2019

 

Z á p i s č. 3/2019

ze zasedání výboru Oblastního spolku Východočeská,z.s.

konané dne 12.10.2019 v Novém Bydžově

 

Začátek zasedání v 14.00 hodin

 

Přítomni : předseda výboru Vlastimil Zíma, tajemník Vladimír Lánský, pokladník Milan

Forman, výcvikář Roman Šimůnek, místopředseda Josef Horáček,

za RK Václav Hryzlík omluven

 

V úvodu zasedání předseda Oblastního spolku Východočeská, z.s., informoval přítomné o plnění úkolů vyplývající z předešlých jednání výboru a z jarní konference spolku, které jsou plněny průběžně.

V další části jednání byla projednána příprava na podzimní konferenci Oblastního spolku Východočeská, z.s., v Bašnicích ,která se uskuteční dne 15.11.2019 v 18.00 hodin.

Pokladník, výbor informoval o stavu financí , účetnictví a dalších věcí s pokladnou souvisejících, zejména finanční vyrovnání za dopravu v roce 2019.

Dále bylo hovořeno o výstavě holubů a stanoven termín na 21.12.2019 ve Sloupně, za pořádání zodpovídá Místní spolek Nový Bydžov.

Ke konci zasedání bylo hovořeno o možnosti provedení nástavby na vlek za motorové vozidlo. Byl dohodnut postup k případnému provedení s tím, že se nejdříve zjistí jaké náklady by byly nutné k provedení výše uvedené nástavby a potom bude rozhodnuto o realizaci uvedené ná stavby a zakoupení podvozku. Uvedená nástavba by měla být zhotovena pro nejméně 6 kusů stávajících košů a měla by být připojitelná za osobní motorové vozidlo.

 

Zasedání ukončeno v 15.30 hodin

Zapsal: Vladimír Lánský